Cursus mozaïek je eigen salontafel!

Je mozaïekt je eigen salontafel met afneembaar blad. Alleen voor gebruik binnen. Doorsnede 45 cm., hoog 53 cm.

Kosten: 95 euro voor drie dagdelen van drie uur. Inclusief tafelonderstel (keuze uit meerdere kleuren), tegels, lijm, voeg, koffie/thee en iets lekkers.

Meld je als groepje aan (twee tot vijf personen), datum en tijdstip in overleg.Verder vind je in het atelier mozaïek materiaal om zelf mee aan de slag te gaan:

Een grote sortering buitentegels maar ook wandtegels en een basis aan glasmozaïek
Gereedschap, cementlijm en verschillende kleuren voegmiddel
Water-en vorstbestendige ondergrond platen

En je kunt mijn keramiek oven gebruiken!

Een hele oven (120 liter) stoken tot 1060 graden kost 40 euro. Een hele oven stoken (120 liter) tot 1200 graden kost 50 euro. Je pakt de oven samen met mij in en uit en ik kan werkstukken weigeren.
Workshop hangtafeltje of priktafeltje

Je maakt in deze workshop een hangtafeltje of priktafeltje, geschikt voor buiten. Natuurlijk kun je het 'tafeltje' ook gewoon aan de muur hangen als een schilderijtje of gebruiken als presenteerbord.

De diameter van het tafeltje is 30 cm. Je kiest zelf je kleuren en past ze op je eigen manier toe. Daarbij krijg je de benodigde hulp en uitleg.

De workshop duurt twee uur. De kosten zijn 39 euro inbegrepen materiaal, koffie/thee en iets lekkers.

Je kunt het tafeltje thuis voegen. Je krijgt daarover uitleg en voegmiddel mee. Laat je het tafeltje door mij voegen dan kost dat 10 euro extra.Maak je liever iets anders?

Dat kan! Je kunt ook een stapsteen, schaal of spiegellijst maken. Ook dan zijn de kosten 39 euro inclusief materiaal, koffie/thee en iets lekkers. Graag bij opgave vermelden wat je wilt maken.


Opgeven

Ben je met minimaal drie personen dan kun je in overleg met mij een workshop afspreken op een middag of avond. Een workshop duurt twee uur, in de middag van twee tot vier of in de avond van zeven tot negen uur.

Elke eerste donderdag van de maand kun je je individueel opgeven voor een workshop 's middags of 's avonds.

Vriendinnendag, vrijgezellenfeest, familieuitje, teambuilding...

Ben je met een groep van drie tot twaalf personen?

Dan kunnen we een passende workshop organiseren!

Vooraf bespreken we de wensen, we maken eventueel een ontwerp zodat er op de dag zelf direct gestart kan worden.

Je kunt allemaal zelf een mozaïek maken maar ook denken aan een groepswerkstuk zoals bijvoorbeeld een tafelblad met logo, een persoonlijke tafel voor een bruidspaar of een wandtableau in de bedrijfskantine.

Een workshop van drie uur met minimaal vier personen kost 39 euro per persoon. Het maken van een eventueel ontwerp is niet bij deze prijs inbegrepen. Bij een workshop voor de hele dag bedragen de kosten 79 euro per persoon met minimaal vier personen. Een lunch is dan inbegrepen.


Grotere groepen

Bij groepen met meer dan twaalf personen is een andere workshopruimte mogelijk. Ook werken we dan op locatie. Informeer naar de mogelijkheden!Verjaardag of kinder workshop

Met een groepje van minimaal 4 kinderen vanaf 8 jaar kun je bij ons komen mozaïeken, bijvoorbeeld voor een verjaardag. Vooraf overleggen we de wensen en mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een korte activiteit van ongeveer een uur (15 euro p.p.) of een langere activiteit van rond de twee uur (25 euro p.p.). Ieder kind maakt zijn eigen mozaïek.

Materiaal, limonade en iets lekkers zijn inbegrepen.

Je kunt bijvoorbeeld een spiegellijst mozaïeken, een bloem mozaïeken, zelf mozaïek knippen of met bestaande stukjes mozaïeken.